Creatief en flexibel!

XGIOX ICT biedt naast websites ook ICT oplossingen. Dit is natuurlijk een heel erg breed concept. Dat is ook waar we voor staan. Wij willen graag voorzien in wat u nodig heeft. U kunt simpelweg contact met ons opnemen en ons uw wens of probleem voorleggen. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om te kijken wat er mogelijk is en zullen daarna in een persoonlijk gesprek de wensen, eisen en mogelijkheden doornemen.

Netwerk, ICT Oplossingen

Wanneer u op bedrijfslocatie veel met PC’s, laptops en andere machines werkt, is het een must dat de netwerk infrastructuur goed loopt. Alle werknemers moeten zonder problemen kunnen werken. Wij voorzien in een goede en snelle netwerkoplossing. Zoals een bekabeld netwerk voor de vaste PC’s, of juist een WiFi netwerk door het hele gebouw voor laptops en telefoons.

Kleine- of eenmans bedrijven

Als klein bedrijf, misschien zelfs werkend vanuit huis, is het niet nodig om te gaan voorzien in bijvoorbeeld een server. Toch is het wel handig om locale bestandsopslag te hebben. Wij leveren Raspberry Pi’s. Een Raspberry Pi is een kleine server die in de meterkast gehangen kan worden. Hierop kunnen wij bijvoorbeeld een website hosten. U heeft dus alleen aanschafkosten van dit kleine servertje. Daarnaast kunnen wij er voor u ook een mailserver op hosten. U heeft hiermee een goede en voordelige oplossing voor uw mail en website. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Naast een Raspberry Pi leveren we ook andere producten. Zoals:
– NAS (Netwerk Opslag)
– WiFi Oplossingen (Routers, Access Points)
– Netwerk Oplossingen (Routers, Switches)

Overstappen en informatie over Linux

Krijg meer informatie over Linux/Ubuntu op deze pagina: Overstappen op Linux

Ubuntu als ICT Oplossing