U heeft een website nodig?

Voor u als organisatie is een goed werkende website natuurlijk een must. U moet gevonden kunnen worden, zodat (potentiële) klanten makkelijk en snel uw gegevens kunnen bekijken. Ook zo nu en dan een nieuwtje met een foto op de website, wordt gewaardeerd door uw relaties. Daarnaast wilt u graag weten hoe het er met uw website voor staat en u wilt weten waar u aan toe bent zonder dat u daar veel drukte en stress van heeft. Wij voorzien in het hosten en eventueel maken van uw website.

WordPress

Wij maken gebruik van WordPress. WordPress is een tool voor het maken van websites, waarmee u zelfs zonder enige kennis van coderen, een website kunt maken. Het hosten en maken van de website doen wij voor u. Wanneer u het liever zelf doet kan dit natuurlijk ook. Op deze manier hebben wij uw website snel en gemakkelijk online. Wij leveren geen custom gemaakte thema’s, waardoor onze kosten laag zijn in vergelijking met andere bedrijven. U ontvangt een lijst met 2000+ thema’s waaruit u vervolgens uw gewenste thema kunt kiezen.  Het is ook mogelijk om een thema online te kopen en deze vervolgens te gebruiken.

Vindt u het allemaal ingewikkeld of laat u zich graag verrassen? Wij maken voor u een voorstel website. Iets waarvan wij denken dat het passend, mooi is en aanspreekt. Veel klanten vinden dit vaak leuk en we bouwen door op het voorstel wat we gemaakt hebben. Neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen.

Wat verwachten wij van u?

De teksten die kunnen wij niet voor u maken. U kent uw organisatie het best en kunt uw bedrijf het best in kaart brengen. Wij kunnen u wel tips geven voor het maken van goede teksten te maken. Deze tips zijn op de vindbaarheid op Google beter te maken. Daarnaast vragen wij u om de foto’s voor uw bedrijf aan te leveren. Deze foto’s kunnen gebruikt worden om uw teksten te ondersteunen en een indruk van uw werk te geven.

Daarnaast kunnen wij mail voor u opzetten en deze kunt u via een web applicatie benaderen.  Wij leveren ook websites gemaakt met Joomla en Drupal. Dit is niet iets wat wij ondersteunen. Wel zetten wij een schone website voor u online zodat u deze vervolgens zelf kunt inrichten. U kunt altijd contact met ons opnemen via de mail helpdesk@xgiox.nl.

XGIOX ICT

Wat wij als XGIOX ICT ontzettend belangrijk vinden, is kwaliteit. Wij proberen altijd bereikbaar te zijn en streven naar de hoogste kwaliteit ongeacht de grootte van het pakket. Onder kwaliteit verstaan wij bijvoorbeeld een minimale uptime van 99% per maand, voor al onze websites. Alle websites zijn via mobiel te benaderen en te beheren. Wij geven, indien nodig, instructies voor het beheren van uw website(s). Wanneer onze servers herstarten zorgen wij er altijd voor dat dit ’s nachts gebeurt. Wij streven er naar om op cruciale tijden nooit onderhoud of herstarts uit te voeren.